Spouštíme nový offline rozhovor, tentokrát s KARLEM PLÁŠKEM

Spouštíme nový offline rozhovor, tentokrát s KARLEM PLÁŠKEM

Jaroslav Svoboda, čtvrtek 11.7.2013
Po delší době jsme pro vás připravili další z nabídky offline rozhovorů, tedy příležitost, kdy se můžete zeptat vybraného hráče na jakýkoliv dotaz, který vás pálí. Tentokrát do pomyslného křesla pro hosty zasedne zkušený útočník a přerovský odchovanec KAREL PLÁŠEK, který i nadále bude v příští sezóně oblékat šumperský dres. Své dotazy můžete zasílat do neděle 4. srpna 2013. Poté budou dotazy Karlem Pláškem zodpovězeny. Autor nejzajímavějšího dotazu obdrží dvě vstupenky na první domácí přípravné utkání v sezóně, tedy na souboj s nováčkem 1. ligy AZ Havířov, který je na pořadu 13. srpna 2013.
SKUPINA ČEZ

Karla Pláška asi netřeba šumperskému publiku obsáhleji představovat, nicméně pro inspiraci při klazení otázek čerpáme z profilu Pláška na našem serveru. Takže, Karel Plášek začal s hokejem v Přerově, kam se s rodinou přestěhoval z rodného Zlína ve třech letech. Původně jej máma přihlásila na krasobruslení, později ale vyhrál hokej. Zajímavostí určitě je vojenská služba strávená v nedalekém Prostějově, na ledě úhlavního přerovského rivala však nehrál, nýbrž pouze trénoval. Po návratu domů se zapojil do kádru prvoligové Prechezy, kde si jej všiml i jiný slavný muž spjatý s přerovským hokejem, Miloš Říha.

JAK POKLÁDAT OTÁZKY

Pro položení otázky najdete formulář v sekci Ptejte se přímo zde. Nezapomeňte uvést kontaktní údaje pro případ převzetí ceny (email), také prosíme ověřte, že váš dotaz již nebyl položen dříve někým jiným. Dotaz, který vybere Karel Plášek jako nejzajímavější, bude odměněn dvěma vstupenkami na domácí přípravné utkání s Havířovem.

Talentovaného hráče si tak vytáhl do extraligových Pardubic, kde působil až do postupu Znojma do nejvyšší soutěže. Právě angažmá na česko-rakouském pomezí mu výrazně ovlivnilo kariéru, v dresu Orlů strávil 12 sezón. Od sezóny 2011/2012 je členem kádru klubu Salith Šumperk. V letních měsících hraje Karel Plášek inline soutěže v Přerově, hokeji se upsal i jeho syn, Karel Plášek ml.

Za Draky doposud odehrál 113 mistrovských utkání s bilancí 38 branek a 42 asistencí.


foto: Pavel Svoboda