Partneři

Business partneři

Šumavský pramen a.s.

www.sumavskypramen.cz

Společnost ŠUMAVSKÝ PRAMEN a.s. je firmou s dlouholetou tradicí v oblasti výroby a stáčení přírodní pramenité vody do barelů. Zajišťujeme nejen prodej a distribuci pramenité vody ŠUMAVSKÝ PRAMEN po celé ČR, ale také zapůjčujeme výdejníky vody a kávovary, které Vám zajistí pohodlnou cestu k dodržování Vašeho pitného režimu.

 
 

Taverna u Shreka

https://www.facebook.com/tavernaureka/

Stylová řecká restaurace a pivnice v centru města Šumperk kterou zná snad KAŽDÝ... Grilování, hamburgery a řecká a středomořská kuchyně.

 
 

Palírna Hraběšice - Petr Markovský

www.palirna-hrabesice.cz

Palírna Hraběšice má v nabídce zapůjčení sudů, odvoz kvasu, šrotování ovoce i umělé stárnutí destilátu ultrazvukem. Společnost vlastní osvědčení o absolvování kurzu pro provozovatele pěstitelských pálenic a ovocných lihovarů, v roce 2010 získala višňovice z Hraběšic ocenění "Výrobek Olomouckého kraje".

 
 

SEZAKO Prostějov, s.r.o.

www.sezako.cz

Hlavní činností firmy je čištění a monitorování kanalizačního potrubí od nejmenších průměrů (WC, vany, umyvadla, dřezy) až po velkoprofilovou kanalizaci maximálních rozměrů. Sezako Prostějov nabízí například bezvýkopovou technologii opravy kanalizace krátkými sanačními vložkami nebo komplexní návrh řešení na likvidaci odpadů i s jejich uložením na vlastních skladovacích plochách.

Kvalitní práci firmy nejlépe ocení města a obce, provozovatelé vodovodů a kanalizací, vojenské útvary, elektrárny, teplárny, uhelné doly a firmy od malých živnostníků až po velké giganty, včetně chemického průmyslu.

 
 

Radek Sadil - parapety, sítě, žaluzie

www.parapetyrs.cz

Firma Radek Sadil působí na českém trhu od dubna 2000. Vznikla na základě vysoké poptávky všech typů parapetů na našem trhu.

Do našeho sortimentu patří především parapety řezané na míru vnitřní a vnější, PUR podkladní profily, překrytky, dveřní výplně, sítě proti hmyzu (okenní, dveřní, posuvné, rolovací a plisé), žaluzie, textilní roletky, markýzy a okenní sušáky na prádlo bez vrtání.

Dodáváme zákazníkům pouze kvalitní a osvědčené zboží vybraných značek. Nabízíme kvalitu zboží, rychlost poskytovaných služeb, vstřícné jednání a bezplatné poradenství.

 
 

Supring s.r.o.

www.supring.cz

Společnost Supring s. r. o. se zabývá zajištěním dodávek stavebních prací včetně návrhu, zpracováním dokumentace a výkonu autorského či technického dozoru.

 
 

CZECH FUND - Investiční podílové fondy

https://www.czech-fund.cz

Investorům nabízíme speciální nemovitostní fond, který se zaměřuje na komerční realitní projekty na území České republiky. Investovat do fondu je možné již od nižších částek a je tak otevřen všem, kteří věří investicím do nemovitostí. Tato investice klientům přináší dlouhodobě stabilní zhodnocení.

 
 

DDsport

https://www.ddsport.cz

DDsport je přední český výrobce sportovních dresů a sportovního oblečení, které pro Vás vyrábíme více než dvacet let. Naše výroba a zkušenosti jsou rozsáhlé a tak jsme schopni vyrobit dresy na zakázku pro jakýkoli sport. Specializujeme se především na fotbalové dresy, hokejové dresy, hasičské a motokrosové dresy. Mimo sportovních dresů pro tyto sporty najdete v naší nabídce také cyklistické dresy, basketbalové dresy, teplákové soupravy a mnoho dalších. Kromě výroby dresů se také zaměřujeme na vývoj střihů a materiálů, který konzultujeme a testujeme s předními sportovními kluby.

 
 

Sefran s.r.o.

www.sefran.cz

Zabýváme se prodejem střešních a okapových systémů včetně jejich doplňků, poskytujeme zázemí pokrývačům a klempířům a jsme schopni zajistit zakázkovou výrobu přímo v našem areálu. Prodáváme mimo jiné i střešní latě včetně chemické úpravy (moření), desky na záklop střech a na objednávku i hranoly na vazbu.
Dále jsme schopni zajistit například polykarbonátové plotny včetně příslušenství, desky na opláštění budov (CETRIS, OSB, …), střešní okna aj. Konkrétní sortiment najdete v menu našich webových stránek, nebo přímo v našem e-shopu.

 
 

Kavoplyn s.r.o.

www.kavoplyn.cz

Hlavní činností je výstavba inženýrských sítí a plynovodních přípojek. Dále pak provádí výstavbu a rekonstrukce kanalizací a vodovodů včetně jejich přípojek, zemní a přípravné práce pro stavby, výstavbu plynových kotelen, průmyslových plynovodů a plynovodů na PB. Zaměstnává 19 až 35 lidí ročně, z toho 24 lidí na HPP. Společnost má dva jednatele: Roman Horký a Luboš Makáň. Je pojištěna pro provádění montážních prací vyhrazených plynových zařízení na 10 000 000 Kč a pro provádění přípravných prací pro stavby ( zemních prací ) na 20 000 000 Kč.

 
 

ABPLAST s.r.o.

www.abplast.cz

ABPLAST je česká firma s dlouholetou tradicí disponující citlivým přístupem směřujícím ke spokojenému zákazníkovi. Se svými zkušenostmi se úspěšně prezentuje i na zahraničním trhu. Největší specializací firmy je výroba plastových bazénů. Zákazníkům v tomto sortimentu nabízí luxusní bazény s přelivem, komfortní bazény se skimmerem, zastřešení a příslušenství k bazénům.

 
 

Kedul Šumperk, s.r.o.

www.kedul.cz

Společnost zabývající se prodejem nářadí, spojovacího materiálu a ochranných pomůcek. Firma také provádí zapůjčování potřebného nářadí pro stavby a opravy, i bourání.

 
 

SATEZA a.s.

www.sateza.cz

Akciová společnost SATEZA a.s. byla založena zakladatelskou listinou v roce 1996. V témže roce se stává provozovatelem tepelného hospodářství ve městě Šumperk a v roce 1997 v obci Velké Losiny. Centrální zásobování tepla (CZT) tvoří v Šumperku 14 blokových kotelen a 13,6 km primární teplovodní sítě. Instalovaný součtový tepelný výkon je 67 MWt , jako palivo slouží zemní plyn. Vedle uvedených blokových kotelen zajišťuje SATEZA a.s. výrobu a provoz domovních kotelen v objektech průmyslu, služeb, úřadů a škol různého typu. V obci Velké Losiny se jedná o provoz dvou zdrojů CZT pro bytovou zástavbu. V průběhu roku 2010 se společnost SATEZA a.s. stala vlastníkem tepelného hospodářství ve městě Hanušovice a v obci Loučná nad Desnou.

 
 

RPS COMPUTERS - Ing. Jan Rýznar

www.rps.cz

Společnost RPS Computers nabízí činnost v oblasti výpočetní techniky (vlastní sestavy počítačů, sestavy TRILINE, jednotlivé komponenty, tiskárny, skenery atd.), mobilní komunikace (prodej mobilních telefonů, prodej dobíjecích kuponů, montáže HF sad do automobilů), telekomunikace (montáže telefonních ústředen a telekomunikačních rozvodů, prodej koncových přístrojů atd.), instalace software i tvorby webových stránek, elektronické zabezpečovací zařízení, připojení k internetu, počítačové sítě i poradenství.

 
 

Pekařství pod poštou

www.pekarstvipp.cz/

Do roku 1991 patřila pekárna do systému dříve státního podniku Severomoravské pekárny a cukrárny Ostrava- Martinov, závod 7 Šumperk. V roce 1991 v rámci malé privatizace získala pekárnu soukromá společnost s celkovým počtem pouze 25 pracovníků. Výroba se specializovala pouze na výrobu rohlíků a jiného bílého pečiva. S rozvojem společnosti se postupně navyšoval počet zaměstnanců. S přístavbou se zřídilo nové pracoviště, kam byla umístěna nová pec pro klasickou ruční výrobu chleba, který si i dnes drží velké oblibě mezi spotřebiteli. V roce 1996 společnost přešla z veřejné obchodní společnosti na současnou společnost Pekařství Pod Poštou s. r. o. se sídlem v Šumperku. Prodej pečiva nabízí i ve vlastní prodejně.

 
 

PROFINETWORKS s. r. o.

www.profinetworks.cz

Společnost PROFINETWORKS s. r. o. nabízí profesionální služby v oblasti telefonování pomocí VoIP, garanci servisu, počítačovou pohotovost, bezplatné poradenství, internet, zajištění harware, internetové stránky i vizuální identitu.

 
 

KINEKUS

www.kinekus.cz