Partneři

Významní partneři

DRFG a.s.

www.drfg.cz/

Cílem investiční skupiny DRFG je zhodnocovat kapitál prostřednictvím investic do majetkových podílů v perspektivních společnostech a projektech. Preferujeme investice do nemovitostí, zdravotnictví, energetiky, finančních služeb a telekomunikací. Řídíme se investiční filozofií založenou na upřednostňování investic v oborech, kterým dobře rozumíme, v lokalitách, které jsou nám kulturně i geograficky blízké a v projektech, kde můžeme získat významný rozhodovací podíl.

 
 

Vápenka Vitošov s.r.o.

www.vitosov.cz

Vápenka Vitošov s. r. o. se nachází sedm kilometrů od Zábřehu na Moravě, v okrese Šumperk. Patří mezi tři největší vápenky v České republice a stáří zdejšího vitošovského vápence je odhadováno geology na 350-400 milionů let. V roce 1993 vstoupil do podniku zahraniční partner, německá společnost FELS-WERKE GmbH. Nejznámějším značkovým produktem je systém malt, omítek a barev SALITH®.

 
 

Bergasto s.r.o.

www.bergasto.cz

Bergasto s.r.o. je česká společnost, která se od roku 2009 primárně zabývá odstraněním odpadů. Společnost působí zejména v oblasti odpadového hospodářství, zajišťuje sanaci ekologických zátěží. Zabývá se čištěním a údržbou komunikací, komplexními službami pro průmyslové zákazníky, svozem a odstraněním nebezpečných odpadů vč. kapalných. Vykupuje a zpracovává druhotné suroviny a rovněž působí v oblasti vzorkování odpadů a vod. Do roku 2016 odstranila a využila více jak 1 mil. tun ostatního odpadu a 20 tis. tun nebezpečného odpadu.

 
 

Prumhor spol. s r.o.

www.prumhor.cz

Firma Prumhor nabízí široké portfolio služeb - malířsko-natěračské práce, prodejní činnost v oblasti barev a laků, realizace zateplovacích systémů, stavební práce, včetně inženýrských a projektových prací, odborné konzultace a finanční poradenství v oblasti revitalizací bytových domů a výstavby rodinných domů. Zakázky realizujeme tzv.na klíč. Důraz klademe na kvalitu prací a použití nejkvalitnějších materiálů dostupných na trhu.

 
 

Apator Metra s.r.o.

www.metra-su.cz

APATOR METRA s. r. o. je jedním z největších výrobců měřicí a regulační techniky v České republice. Tradice společnosti sahá až do roku 1947, kdy byla založena jako odštěpný závod národního podniku Metra Blansko. V současné době zahrnuje portfolio firemních výrobků jak klasický sortiment teploměrů a termostatů, tak i moderní elektronické indikátory topných nákladů a vodoměry s rádiovým odečtem. Společnost výrobky vyváží do mnoha zemí Evropy a na Střední Východ. Výrobní sortiment vyniká širokou škálou nabízených produktů a je schopen uspokojit většinu požadavků. Dále je firma schopna vyrobit i zakázkové provedení.

 
 

Grafotyp s.r.o.

www.grafotyp.cz

Grafotyp s.r.o. je společnost zabývající se kompletní polygrafickou výrobou s důrazem na kvalitu. - Grafické zpracování
- Tisk
- Knihařské zpracování
- Kartonáž
- Prodej firemních tiskopisů a papírnického zboží
- Vydavatelská činnost
- Prodej a potisk reklamních předmětů
- Reklama a distribuce
- Velkoplošný tisk - plachty, cedule, samolepky, vlajky

 
 

Everstar s.r.o.

www.everstar.cz

Český výrobce s tradicí
Everstar a produkty rodiny Star. Ryze český výrobce, s tradicí od roku 1991, který nabízí a poskytuje řešení především v oblasti odmašťování, čištění, úklidu, speciálního čištění a aplikací.

Kompletní řešení
Poskytujeme kompletní řešení - od návrhu, přes vývoj, výrobu až po prodej čistících a odmašťovacích prostředků a prostředků pro speciální aplikace. Nedílnou součástí každého řešení je poskytování servisu, technologického poradenství s možností plně zakázkového řešení.

Respektujeme životní prostředí
Prostředky Star jsou biologicky odbouratelné, plně respektující životní prostředí a lidské zdraví. Jsou vytvářeny s maximálním ohledem na přívětivé, jednoduché a přitom výkonné řešení daných potřeb.

„made in everstar“
To je naše řešení, za kterým plně stojíme, a které vždy přináší to nejlepší, co umíme.

„Jak? Jinak.“
Ano, děláme věci jinak, nebojíme se výzev a nových přístupů a netradičních řešení. Tento přístup, ač není vždy jednoduchý, nás neustále posouvá dále.

„Čistota s úsměvem“
A že to jde dělat i jinak, s určitým nadhledem a lehkostí, napovídá náš slogan.