Fanoušci, nepromarněte své příležitosti!

Fanoušci, nepromarněte své příležitosti!

Jaroslav Svoboda, čtvrtek 20.8.2009
Š u m p e r k - Vážení hokejoví fanoušci, začátek mistrovské sezóny se nám kvapem blíží a přípravné zápasy jsou v plném proudu. Přípravné období prožívá i redakce našeho webu a předpokládáme, že na ostrý start ročníku se chystáte i vy. Přinášíme vám informace, které vás nejspíše budou zajímat. Pokud si tedy pozorně přečtete následující řádky, dozvíte se více o projektu živých internetových přenosů z domácích zápasů šumperských hokejistů, o možnosti zvolit si hráče pro offline rozhovor a v neposlední řadě vám připomeneme probíhající fotosoutěž, která se pomalu a jistě blíží k uzávěrce příjmu soutěžních snímků. Věříme, že následující zprávy vám udělají radost a ještě více vás natěší na následující prvoligovou sezónu.
SKUPINA ČEZ

Seznamte se s LIFETV.cz!

Jak náročná a zdlouhavá může být cesta od plánu projektu po jeho realizaci. Již před delší dobou vedení šumperského hokeje prozradilo svůj smělý plán - spustit živé přenosy ze zimního stadiónu v Šumperku. Jak se zdá - a prakticky nic již tomu nemůže zabránit - sen se stává realitou. V pátek 21. srpna 2009 od 16:50 se poprvé v historii bude vysílat utkání Draků živě. Stane se tak díky projektu, u jehož zrodu kromě společnosti Hokej Šumperk 2003 s. r. o. stojí i sportovní kameraman Vladimír Minář. Na adrese www.lifetv.cz bude v rámci testovacího provozu odvysíláno přímým přenosem utkání Salith Šumperk - Grenoble.

"Jedná se o testovací provoz, takže v prvé řadě chceme provést před ostrým spuštěním přenosů kontrolu, že vše bude fungovat tak, jak má. Proto lze snad nejprve fanoušky a diváky poprosit o schovívavost, pokud by během pátečního přenosu nastaly nějaké problémy. Na druhou stranu uvítáme jakékoliv jejich poznatky a informace posbírané během sledování přenosu, které by nám napomohly odstranit případné mouchy a nedostatky," prozradil Vladimír Minář, kameraman a také pracovník LTV Rapotín, který je jedním z "rodičů" celého projektu. Výše uvedené postřehy a informace o problémech (s uvedením např. i konfigurace počítače a s kontaktem) lze vkládat přímo na webu LifeTV do vzkazů a nebo také na email info@lifetv.cz. "V tuto chvíli budou přenosy ve wmv playeru, avšak chceme přejít na kvalitnější a výkonější Silverlight. Zápas bude snímám jednou kamerou a bude komentován. Ještě se provádí poslední úpravy ze strany web providera, který připravuje na zimním stadíónu vše k tomu, abychom v pátek mohli začít vysílat. Snad se to podaří," vyslovil své přání Minář.

Zvolte si hráče pro offline rozhovor

Draci již nějakou dobu existují i na sociální síti Facebook, přičemž počet fanoušků klubu na tomto serveru již atakuje hranici 600 příznivců. A právě uživatelé sítě Facebook, kteří jsou fanoušky klubu Salith Šumperk, mají nyní jedinečnou možnost zvolit si hokejistu, se kterým bude uskutečněn offline rozhovor na oficiálním serveru Draků. Hráče, kterému fanoušci Salithu udělí na facebooku nejvíce hlasů, pozveme k rozhovoru, ve kterém bude odpovídat na všetečné dotazy čtenářů oficiálního webu Draků. Pokud tedy i vy chcete rozhodnout o prvním aktérovi offline interview s fanoušky, přihlaste se (popřípadě zaregistrujte) na server Facebook a na stránce věnované Salithu Šumperk dejte hlas svému oblíbenci. V době vzniku tohoto článku jsou s hlasy na tom nejlépe útočník Miroslav Barus a brankář Lukáš Daneček, nicméně jejich náskok je minimální. Uzávěrka hlasování je v pátek 21. srpna 2009 a to v 17:00. Náhled na stránky Draků na Facebooku naleznete i zde:

Salith Šumperk on Facebook

Fotosoutěž spěje do svého závěru

Po celé léto jste měli a stále ještě máte možnost soutěžit v rámci naší fotosoutěže. Vítěz obdrží permanentní vstupenku na kompletní prvoligový ročník 2009/2010 a to vzhledem k nenáročným podmínkám naší hry stojí za to zkusit. Kompletní informace o soutěži naleznete v tomto článku. Můžeme vás ujistit, že šance na vítězství je doposud opravdu veliká, soutěžních snímků totiž přišlo prozatím bohužel poněkud poskrovnu. Neváhejte tedy a zkuste ještě své štěstí. Užívat si celou sezónu hokeje zadarmo a bez fronty, to přece stojí za to.