UPOZORNĚNÍ: Bezpečnostní opatření na utkání SALITH ŠUMPERK - HC OLOMOUC

UPOZORNĚNÍ: Bezpečnostní opatření na utkání SALITH ŠUMPERK - HC OLOMOUC

Jaroslav Svoboda, čtvrtek 17.11.2011
Š u m p e r k - Vážení fanoušci, nadcházející domácí utkání s krajským rivalem HC Olomouc bylo dle očekávání označeno za krajně rizikové. Tomu také budou odpovídat bezpečnostní opatření. Oba tábory fanoušků budou neprodyšně odděleny, hostující příznivci budou mít separovaný sektor hostů včetně sociálního zařízení, občerstvení i prostoru pro kuřáky, který také bude oddělen od domácích příznivců. Zároveň upozorňujeme všechny příznivce, že dojde k osobním prohlídkám z důvodu zamezení vnášení jakékoliv pyrotechniky do prostoru zimního stadiónu! Agresivním a podnapilým osobám bude zakázán vstup na utkání, stejně tak bude každý takový fanoušek vykázán ze stadiónu. Podrobnosti k bezpečnostním opatřením v článku.
SKUPINA ČEZ

Vstupenky na utkání

Vstupenky na zápas Salith Šumperk - HC Olomouc budou k sehnání již v předprodeji. Ten probíhá v klubové prodejně (vedle hlavního vchodu na zimní stadión, více zde). Jejich cena je jednotná, a to 50 Kč. Klub počítá s větším zájmem o utkání, vstupenek je dostatek. Nicméně vzhledem k plánovaným bezpečnostním opatřením doporučujeme nákup v předprodeji, čímž urychlíte své "odbavení" u vchodu na zimní stadión! Pro fanoušky domácího mužstva jsou otevřeny oba tradiční vchody. Třetí vchod (od kuželny) bude sloužit pouze pro příznivce olomouckého klubu!

Sektor hostujících fanoušků

Dostatek vstupenek je i pro příznivce olomouckého klubu. Jejich sektor bude neprodyšně uzavřen, zároveň po zakoupení vstupenky již nebudou moci sektor opustit! Pokud tak učiní, bude po nich opět požadováno zakoupení vstupenky. Hostujícím fanouškům bude vymezený sektor hostů, který bude oddělen od příznivců domácích. Fanoušci Olomouce budou mít k dispozici toalety i stánek s občerstvením, také jim bude vymezen u jejich vchodu ohraničený prostor na kouření. Žádáme fanoušky Olomouce, aby i v rámci vlastního bezpečí neopouštěli jim vymezený prostor a nesnažili se dostat mezi domácí příznivce. Jakékoliv chování v rozporu s návštěvním řádem i se zachováním bezpečnosti v hale bude řešeno ihned a na místě, dotyčný pak bude také vykázán (vyveden) z útrob zimního stadiónu, kam mu již nebude umožněn návrat!

Podrobný nákres rozdělení vstupů na stadión naleznete na konci článku.

Bezpečnostní kontroly

Při vstupu do prostoru zimního stadionu v Šumperku budou prováděny osobní kontroly za účelem zamezení vnášení pyrotechniky, popřípadě jakýchkoliv dalších předmětů, které by mohly být použity jako zbraně, popřípadě použity ve smyslu narušení hladkého průběhu celého utkání! Prosíme fanoušky, aby se tedy zdrželi pokusů vnášet tyto předměty na utkání. Pokud budou předměty nalezeny, nebude dotyčném již umožněn vstup na utkání po celou jeho dobu trvání.

Výzva všem fanouškům!

Prosíme všechny fanoušky, aby včas dorazili na hokejové utkání! Pokladny budou otevřeny již dvě hodiny před začátkem zápasu, sektor hostů včetně pokladny pak v 15:30, tedy devadesát minut před úvodním buly! Zároveň vyzýváme všechny fanoušky, kteří mají v úmyslu jakkoliv narušit hladký průběh zápasu, aby od svých záměrů upustili i v rámci vlastního prospěchu! Na utkání je zajištěna početná účast bezpečnostních složek včetně státní a městské policie, stejně tak bezpečnostní agentury. Užívejte si hokeje tak, jak se sluší a patří. Podpořte své týmy hlasivkami, nikoliv výtržnostmi a násilím.

Zároveň připomínáme, že i nadále trvá omezení parkovacích míst a parkování z důvodu rekonstrukce dešťové kanalizace na velké části přilehlého parkoviště. Podrobnější informace o problematice jsou k dispozici v následujícím článku.

Věříme, že sobotní krajské derby bude svátkem hokeje a nikoliv ostudným představením fanoušků. Věříme, že vy, fanoušci Draků, kteří takřka po každém domácím zápase sklízíte poklonu od zástupců hostujícího mužstva, opět dokážete, že fandit umíte a že jste šestým hráčem Draků na ledě. Věříme, že i díky vaší podpoře, slušné podpoře, bude následující zápas z našeho pohledu vydařeným. S vašim přispěním se hráči dozajista poperou o body v rámci svých sil a možností. Pojďme se férově pokusit porazit v prestižním derby olomouckého rivala, a to jak na ledě, tak díky vaší tradičně bouřlivé podpoře i na tribunách! DĚKUJEME!

Rozdělení vchodů na zimní stadión


MODŘE - VSTUPY PRO DOMÁCÍ FANOUŠKY
ČERVENĚ - VSTUPY PRO FANOUŠKY HOSTŮ