Draci spouští prodej permic na sezónu 2017/2018

Draci spouští prodej permic na sezónu 2017/2018

Tomáš Ostřanský, úterý 3.10.2017
Zatímco jiné kluby již téměř měsíc těší své fanoušky během domácích zápasů, Drakům byl znova slíben a potvrzen termín 8. listopadu pro první souboj na vlastním ledě pod novou střechou. Díky tomu můžeme spustit prodej permanentních vstupenek. Byť trochu jinou formou, než jste byli zvyklí z minulých let. Prodej vstupenek navíc bude probíhat přímo v centru města, v přijatelnější dostupnosti vám, fanouškům.
SKUPINA ČEZ

Prodej permanentek bude probíhat v šumperské prodejně HAKO a Enter s. r. o., a to od středy 4. 10. 2017. Známou prodejnu elektra najdete na adrese Generála Svobody 42/14, tedy přímo u hlavní šumperské pošty. Připravené pro vás budou jak celosezónní, tak půlpermice. Otevírací doba prodejny je od pondělí do pátku 8:30 - 12:00 a 13:00 - 17:00. Permanentky půjde koupit rovněž na pokladnách zimního stadionu v Šumperku během domácích utkání, případně v kanceláři klubu po předchozí domluvě.

Cena celosezónní vstupenky je 900,- Kč a držitele opravňuje ke vstupu na všechna domácí soutěžní utkání klubu, tedy na 21 zápasů v základní části a další zápasy v play-off, případně v kvalifikaci o WSM Ligu.

Půlpermice je platná na 11 domácích utkání klubu dle vlastního výběru. Stejně jako celosezónní permanentka platí také na všechna domácí utkání playoff nebo případné kvalifikace o WSM Ligu. Cena této půlpermice je 450,- Kč.

Nově není potřeba permanentní vstupenka pro děti do 130 cm výšky. Ty mají od letošní sezóny vstup na zápasy Draků zdarma, stejně jako držitelé průkazů ZTP.

Akční sleva pro majitele permanentních vstupenek

Šumperská prodejna HAKO a Enter s. r. o. nabídne pak stejně jako v loňské sezóně i v té letošní slevu pro držitele permanentky, a to ve výši 10% na nákup. Sleva platí pro majitele jak celosezónních vstupenek, tak půlpermic. Uplatnit ji lze jednoduše, prostě předložíte při placení platnou permanentní vstupenku na sezónu 2017/2018.